Wat is 3D Design

In het proces van ontwerp is het van uiterst belang om zaken zo goed mogelijk in beeld te brengen. Niet alleen voor de maker van het concept of product maar ook voor eventuele investeerders die een beter beeld willen krijgen van hetgeen waarin ze hun energie gaan stoppen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een industrieel ontwerper die bezig is met het ontwikkelen van gebruiksvoorwerpen die nog niet eerder zijn gemaakt. Het kan dan zijn dat het handig is om een aantal varianten in beeld te brengen.

Ieder geweldig idee verdient een kans. Toch blijkt dat in de praktijk niet altijd eenvoudig. Het ontwikkelen van een prototype van uw product vraagt veelal om een flinke investeering. Hoe krijgt u investeerders bereid u daarbij te helpen? Vóór de ontwikkelfase biedt 3D uitkomst. Uw idee wordt door 40GradenZuid tot in detail in beeld gebracht. Dankzij de visuele ondersteuning van uw presentatie zal het inlevende vermogen op én het inhoudelijk begrijpen van uw plannen enkel toenemen.

Wij zetten uw product om in een goed werkend 3D model. Dit model kan worden gebruikt voor afbeeldingen en animaties. Naast conceptproducten visualiseren wij ook bestaande producten. De gecreëerde media is in beide gevallen door u voor meerdere doeleinden te gebruiken. Heeft u een 2D tekening, of een simpele schets? Wij begeleiden u graag in de vertaling naar een compleet ontwerp. Samen met u bepalen we al schetsend de volgende stap. De vormgeving en juiste dimensie vormen de basis van uw uiteindelijk geoptimaliseerde presentatie.

Deel dit bericht: